
Κρήτη: Νεκρός 64χρονος – Ηλεκτρικός τροχός τον τραυμάτισε θανάσιμα
Ο τροχός του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι και να του κόψει την μηριαία αρτηρία
Με τραγικό τρόπο έχασε χθες ένας άνδρας την ζωή του στην Κρήτη καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από ένα ηλεκτρικό μηχάνημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ο 64χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και έκανε κάποιες εργασίες με ηλεκτρικό τροχό.
Κάποια στιγμή ο τροχός του ξέφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι και να του κόψει την μηριαία αρτηρία.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον 64χρονο ο οποίος όμως άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει




