Όταν ο Βασίλης Καρράς συγκινήθηκε βαθιά μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη
«Σε ποιον δεν λείπει;» είχε πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.
Το μακρινό 2017, ο αείμνηστος ερμηνευτής Βασίλης Καρράς είχε βρεθεί καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Late night» στον ΑΝΤ1.
Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Καρρά, αν «Ο Παντελής σου θύμιζε εσένα όταν ήσουν μικρός;» Εκείνος απάντησε «Ναι»
Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως «εξομολογητική» μέχρι που ο Λιάγκας, ανέφερε το όνομα «Παντελής Παντελίδης» ο οποίος ήταν στενός και πολύ αγαπητός φίλος του Βασίλη Καρρά. Μάλιστα λέγεται πως τον είχε σαν «παιδί» του.
«Κάναμε παρέα κάθε μέρα»
Ο Καρράς, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του και τον πόνο του, όταν η κουβέντα έφτασε στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε το 2016, σε ηλικία 32 ετών σε τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Λιάγκας άρχισε την συζήτηση με τη φράση: «Είχες «υιοθετήσει» τρόπον τινά τον Παντελή(…)νομίζω κάνατε και παρέα».
Με τον τραγουδιστή να απαντά: «Κάναμε παρέα κάθε μέρα».
Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Καρρά, αν «Ο Παντελής σου θύμιζε εσένα όταν ήσουν μικρός;» Εκείνος απάντησε «Ναι». Και συνέχισε λέγοντας «Έτσι ακριβώς, τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες ο Παντελής. Πάμε; Πάμε! Τον συμβούλευα… Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου. Να είναι καλά. Σε ποιον δεν λείπει;», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Καρράς.
Δείτε το βίντεο
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»



