Γκάζι: Ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του συνοδηγού
Ο 33χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί.
Ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του 33χρονου Αλβανού που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν.
Ο Αλβανός, ο οποίος στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να βγαίνει από τη θέση του οδηγού και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Σοκαρισμένος ο 33χρονος
Ο 33χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, που έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί, φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως υποστηρίζει, τον εξύβρισε, ενώ δηλώνει ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.
Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές.
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ακίνητα: Τα ακριβότερα σπίτια στην Αττική: Πού ζητούν πάνω από 3.500 ευρώ/τ.μ.
- Προπόνηση: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για να αποφύγεις τους τραυματισμούς
- Ιαπωνία: Διαλύθηκε επίσημα η κάτω Βουλή – Προς πρόωρες εκλογές η χώρα
- Παράταση προθεσμιών για τη διάσωση οικοδομικών αδειών με «μπόνους» δόμησης





