Βίντεο ντοκουμέντο: Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου».
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει διαρρήκτες που εισβάλλουν σε ζαχαροπλαστείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, διακρίνονται με κουκούλες να κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή.
Την ανοίγουν και παίρνουν ολόκληρο το συρτάρι.
Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στο εργαστήριο σε διπλανό χώρο αντιλαμβάνεται ότι κάποιος έχει μπει. Τρέχει προς την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπος με τους δύο κουκουλοφόρους.
«Εγώ την ώρα που τους είδα τους είπα ”φύγετε ρε φύγετε ρε τι κάνετε εκεί πέρα”, αυτός ο ένας που προσπάθησε να έρθει κατά πάνω μου να μου επιτεθεί έφυγα μέσα στο εργαστήριο για να μην πιαστούμε στα χέρια».
Ο ζαχαροπλάστης δεν κάνει πίσω. Βρίσκει ένα μαχαίρι και τους φωνάζει από απόσταση να φύγουν.
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου».
Οι επίδοξοι διαρρήκτες συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από άντρες της ομάδας Δίας και έπειτα από καταδίωξη…δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό.
«Εγώ την ώρα που τους είδα τους είπα ”φύγετε ρε φύγετε ρε τι κάνετε εκεί πέρα”, αυτός ο ένας που προσπάθησε να έρθει κατά πάνω μου να μου επιτεθεί έφυγα μέσα στο εργαστήριο για να μην πιαστούμε στα χέρια»
Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαρρήκτης με μαντήλι στο πρόσωπο κλέβει ποτά από καφέ μπαρ.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί.
Ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών δήλωσε: «Βεβαίως μία φορά πολύ μεγάλη την άλλη πάλι πήραν 300-400 ευρώ».
Επιχειρηματίες και κάτοικοι ζητούν ενίσχυση των περιπολιών ιδίως στις γειτονιές με ελλιπή φωτισμό.
- Δίκη για τις υποκλοπές: Προσπάθεια να εντοπιστούν οι νέοι μάρτυρες
- Betsson Super Cup: Η ώρα του τελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό


