Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία σε ινστιτούτο αισθητικής

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία σε ινστιτούτο αισθητικής

Ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους - Η 56χρονη φίλη του είχε συλληφθεί ως ηθικός αυτουργός

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 36χρονος και η 56χρονη κατηγορούμενοι για ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω μιας φερόμενης διαφοράς που είχε η γυναίκα με την επιχείρηση για το κόστος χρέωσης κάποιων παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο πρώτος, σύμφωνα με τη δίωξη που απαγγέλθηκε, κατηγορείται ως δράστης της ληστείας και η δεύτερη ως ηθική αυτουργός.

Η 56χρονη κατηγορουμένη αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη λέγοντας ότι ο 36χρονος φίλος της ενήργησε αυτοβούλως

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε στον 36χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Η κατηγορούμενη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος – με τον οποίο διατηρεί σχέση – ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο άνδρας στην απολογία του διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Το περιστατικό

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όταν μία υπάλληλος τού ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και επιδεικνύοντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, αξίωσε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άνδρας την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024