Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε φούρνο και απείλησε αστυνομικούς με κατσαβίδια για να ξεφύγει

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε φούρνο και απείλησε αστυνομικούς με κατσαβίδια για να ξεφύγει

Ο δράστης αποπειράθηκε να τους επιτεθεί και με μεταλλική βέργα.

Δικογραφίες σε βάρος επτά συνολικά ατόμων για περιπτώσεις ληστείας και κλοπών που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου 2023 – Μαΐου 2023 σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης.

Εξιχνιάσθηκαν μία περίπτωση ληστείας, τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων και μία περίπτωση κλοπής καυσίμων, κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν συνολικά, χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σχηματισμού δικογραφιών:

  • σε βάρος δύο νεαρών ηλικίας 21 και 18 ετών, ελληνικής καταγωγής καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, πλησίασαν 29χρονο αλλοδαπό και με την πρόφαση της μεταφοράς με το όχημά τους, τον επιβίβασαν σε αυτό και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.
  • σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, καθώς πρόεκυψε ότι το Μάιο του 2023 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και έπειτα από ανεφοδιασμό με βενζίνη στο όχημα που επέβαινε, αποχώρησε χωρίς να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη και του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω, πρώτες πρωινές ώρες χθες, 31χρονο Έλληνα, ο οποίος διέρρηξε αρτοποιείο στην περιοχή της Θέρμης. Κατά τη σύλληψή του ο προαναφερόμενος αντιστάθηκε προσπαθώντας να διαφύγει, απειλώντας τους αστυνομικούς με κατσαβίδια που κατείχε, ενώ αποπειράθηκε να τους επιτεθεί με μεταλλική βέργα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και κλοπή.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024