Τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα – Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Ο άνδρας παραλήφθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άντρας, από ένα αυτοκίνητο, όπου και παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου επί της Λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα.
Ο άνδρας παραλήφθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική
Χωρίς αισθήσεις #ανασύρθηκε άνδρας, από ΕΙΧ όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου επί της Λεωφόρου Γρηγ.Λαμπράκη στη Γλυφάδα Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 10, 2023
Τροχαίο και στον Θέρμο
Τροχαίο σημειώθηκε και στο Θέρμο, στην Αιτωλοακαρνανία, με έναν νεκρό 29 ετών.
Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατά τη σύγκρουση σε τοιχίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει ακινητοποιημένα προπορευόμενα οχήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε.
Ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στο τοιχίο, στην έξοδο του Θέρμου προς Αγία Σοφία, στην προσπάθειά του να αποφύγει ακινητοποιημένα προπορευόμενα οχήματα.
Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου με βαρύτατα τραύματα στον πνεύμονα και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όμως δυστυχώς υπέκυψε.
Η είδηση του θανάτου συγκλόνισε την περιοχή του Θέρμου, που θρηνεί για τον χαμό του 29χρονου παλικαριού.
- «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Πρώτη στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Μαρτίου
- Ανδρουλάκης: Το κερδοσκοπικό πάρτι των τραπεζών εις βάρος της κοινωνίας πρέπει να σταματήσει
- Καθημερινές πτήσεις για τον επαναπατρισμό Ελλήνων από τη Μέση Ανατολή – Στις 2.500 οι αιτήσεις
- Όσκαρ 2026: Πάλτροου, Mουρ, Ντάουνι Τζούνιορ αναλαμβάνουν δράση – Η ελίτ του Χόλιγουντ στη σκηνή
- ΑΑΔΕ: Big Brother σε αλκοόλ και τσιγάρα – Ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν στο στόχαστρο
- Επαρκείς και στοχευμένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
