Επιστρέφει στο Τσάρλεστον μετά από πέντε χρόνια η Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Τσάρλεστον, όπου θα αγωνιστεί ξανά μετά από πέντε χρόνια.
Η Μαρία Σάκκαρη, 9η στην παγκόσμια κατάταξη, θα λάβει μέρος, μετά από πέντε χρόνια απουσίας, στο Charleston Open, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά στις ΗΠΑ.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στους αγώνες του Τσάρλεστον, με την τελευταία να είναι το 2019, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
«Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στο Τσάρλεστον, μετά από πέντε χρόνια. Επαιξα πολύ καλά την τελευταία φορά και απόλαυσα πραγματικά την ατμόσφαιρα του τουρνουά. Θα ήθελα πολύ να σηκώσω το τρόπαιο του Τσάρλεστον φέτος», δήλωσε σχετικά η Σάκκαρη στην ιστοσελίδα του τουρνουά.
Ο διευθυντής, Μπομπ Μόραν, τόνισε από την πλευρά του: «Η Μαρία είχε μια δυνατή σεζόν το 2023, η οποία συνοδεύτηκε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε ξανά στο Τσάρλεστον.»
Το τουρνουά του Τσάρλεστον, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία τουρνουά στη Βόρεια Αμερική και το πρώτο στη χωμάτινη σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μαρτίου – 7 Απριλίου.
Τα επόμενα βήματα
Η Μαρία Σάκκαρη το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, πριν αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η συμπατριώτισσά μας θα αρχίσει το 2024 από το Σίδνεϊ και το United Cup, όπου θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να βρει ρυθμό ενόψει του Αυστραλιανού Οπεν.
Η 28χρονη στο πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν στοχεύει σε μια καλή πορεία, που θα τη βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά, αφού θα της δώσει πολύτιμους βαθμούς που θα την ανεβάσουν στην παγκόσμια κατάταξη. Εκεί όπου έχει career high το Νο.3 (21/3/2022).
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου

