Σοκ στο ΝΒΑ: Πέθανε φίλαθλος στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Πέλικανς!
Θλίψη στην αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, καθώς ένας φίλος των «βασιλιάδων» άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς, μέσα στο «Golden 1 Center» της Καλιφόρνια, όμως το αποτέλεσμα και όλη η βραδιά συνολικά επισκιάστηκαν από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.
Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης στο Σακραμέντο ένας φίλαθλος των «βασιλιάδων» έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Και ενώ στην αρχή έμοιαζε με ένα απλό λιποθυμικό επεισόδιο, γρήγορα τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν τροπή.
Αυτή γιατί η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν μαλάξεις στο στήθος και ΚΑΡΠΑ. Κάτι που δεν έφερε αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο άτυχος φίλαθλος να χάσει τη ζωή του εν ώρα αγώνα, βυθίζοντας στο πένθος τους Κινγκς, αλλά και όλο το ΝΒΑ, συνολικά.
«Ο οργανισμός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φιλάθλου», ανέφερε το μήνυμα των Κινγκς για το περιστατικό που έλαβε χώρα και προκάλεσε πένθος στη λίγκα.
Δείτε το tweet:
Sad news as a fan has passed away at tonight’s Kings game.
From the Kings:
“During the first quarter of the Kings vs. Pelicans game, a guest had a medical emergency. EMS immediately responded and administered CPR. Tragically, these efforts were unsuccessful and the guest…
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει στη Γ' Εθνική ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να σαρώνουν με 10-0 και τον Πυθαγόρα Περάματος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό για τη 16η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Καρδίτσα με σκορ... ΝΒΑ (80-120) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Άλεκ Πίτερς να σημειώνει ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και τον Ταϊρίκ Τζόουνς να κάνει θετικότατο ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.