Λευκωσία: Λεωφορείο με μαθητές πήρε φωτιά εν κινήσει
Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της μηχανής
Φωτιά πήρε λεωφορείο γεμάτο με μαθητές στη Λευκωσία, το πρωί της Παρασκευής (1/12). Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει.
Η πυρκαγιά βρισκόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, στον χώρο της μηχανής και επεκτάθηκε στο εσωτερικό του. Ο οδηγός του λεωφορείου, αντιλήφθηκε τη φωτιά και στάθμευσε το λεωφορείο έγκαιρα και όλοι οι μαθητές εξήλθαν με ασφάλεια.
Σύμφωνα με το Cyprus Times, στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας έσβησαν τη φωτιά η οποία ωστόσο πρόλαβε να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.
Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
Δείτε φωτογραφίες:
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots






