
Συγκλονίζει η Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου»
Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε πως συγκινείται ακόμα στα guest γυρίσματα για τη «Μουρμούρα».
Την Ελένη Κοκκίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή.
«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου»
«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες, σώθηκα από θαύμα. O θάνατος της μαμάς μου άλλαξε τη ζωή μου, ακούω τη φωνή της μέσα από τη δική μου φωνή. H μητέρα μου ήταν με βαρύ εγκεφαλικό για έξι χρόνια αλλά ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για την απώλειά της. Δεν ασχολούμαι με την τεχνολογία, είμαι αυτοδίδακτη».
Για την καριέρα της και τη «Μουρμούρα» αναφέρει:
«Ο κύκλος της ‘Βουλίτσας’ (σ.σ. του ρόλου της) στη ‘Μουρμούρα’ έκλεισε μέσα μου. Κάνω κάποιες εμφανίσεις στη ‘Μουρμούρα’ σαν φάντασμα, συγκινούμαι όταν πάω στα γυρίσματα. Δεν ήταν το καλύτερο τέλος για τη ‘Βουλίτσα’ αλλά δε γινόταν αλλιώς, ήταν πολύ συγκινητικό. Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση μάλλον θα ήθελα να είναι δράμα, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν».
Η ίδια συμπληρώνει πως:
«Η κοινωνία δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες, δεν υπάρχει παιδεία. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να έκοψε με χιούμορ τον στίχο, όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό στο θέατρο και τη μουσική. Όταν χτυπάνε τα κινητά σε μια παράσταση σταματάω και τους λέω ‘σηκώστε το, περιμένω».
Η Ελένη Κοκκίδου συμμετέχει στο μιούζικαλ «Ευαγγελισμός» στο Εθνικό Θέατρο.
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
- Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τον Πρέσβη της Κίνας



