Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης
Αγωνία για τον παλαίμαχο διεθνή σέντερ, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».
Συγκεκριμένα, ο άλλοτε σταρ της Εθνικής μας ομάδας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας πολύ υψηλή πίεση και κάνοντας εμετούς.
Η κατάσταση της υγείας του Σχορτσιανίτη
Ο 38χρονος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αμέσως πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και η πρώτη διάγνωση είναι «Οξεία Νεφρική Ανεπάρκεια», χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα το αίτιο.
Όπως καταλαβαίνει κανείς ο παλαίμαχος αθλητής διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, προκειμένου να είναι υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς. Από εκεί και πέρα, θα υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων τις επόμενες ώρες, με την κατάσταση του προς το παρόν να παραμένει σταθερή.
Ποιος είναι ο Σχορτσιανίτης
Ο Σχορτσιανίτης είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν βγει στο ελληνικό μπάσκετ τον 21ο αιώνα και έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό αλλά και στον Παναθηναϊκό.
Ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα και έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στη Σαϊτάμα το 2005, ενώ έχει κατακτήσει και το χάλκινο με τη γαλανόλευκη το 2009 στο Ευρωμπάσκετ.
Πέρα από αυτά έχει παίξει μεταξύ άλλων στον Άρη, από όπου και έγινε γνωστός, στον ΠΑΟΚ, αλλά και στις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ιόνιο Κέρκυρας πριν από λίγους μήνες.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442