Χανιά: «Ραντεβού» για επεισόδια με… αβγά και δυναμιτάκια έδωσαν μαθητές Λυκείων
Τραυματίστηκε μία διερχόμενη γυναίκα - Δείτε φωτογραφίες
Αβγά και δυναμιτάκια «έπεσαν» σε άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ μαθητών Λυκείου σε συνοικία της Νέας Χώρας στα Χανιά, το μεσημέρι της Τετάρτης (08/11).
Οι ανήλικοι, που φοιτούν σε τοπικό και περιαστικό σχολείο αντίστοιχα, είχαν δώσει «ραντεβού» για καυγά με αφορμή επεισόδιο που είχε προηγηθεί ανάμεσα στα δύο σχολεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, γύρω στις 11:30 το πρωί ικανός αριθμός μαθητών έκανε «απόβαση» στη Νέα Χώρα Χανίων, με σκοπό να απαντήσουν για παλαιότερη διαμάχη τους.
Μαθητές πετούν κροτίδες και δυναμιτάκια
Ανήλικοι επιτίθενται με αβγά στους μαθητές του αντίπαλου σχολείου
Ακολούθησε ξυλοδαρμός με μπουνιές και κλωτσιές
Ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή περισσότερων από 20 ατόμων.
Οι μαθητές, έχοντας προγραμματίσει το ραντεβού και έχοντας εφοαδιαστεί με τα απαραίτητα όπλα για το επεισόδιο, ξεκίνησαν τον αβγοπόλεμος και τη ρίψη κροτίδων, αναστατώνοντας τόσο τη σχολική κοινότητα, όσο και τους κατοίκους της εν λόγω περιοχής των Χανίων.
Πολλοί εξ αυτών πιάστηκαν στα χέρια, χτυπώντας με κλωτσιές και μπουνιές τους μαθητές του αντίπαλου σχολείου.
Η στιγμή της επίθεσης ομάδας μαθητών
Από την επίθεση τραυματίστηκε μία γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο, όταν αβγό προσγειώθηκε πάνω της, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.
Έγιναν προσαγωγές
Στο μεταξύ, ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Χανίων είχε ειδοποιηθεί για το «ραντεβού» και με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ώστε να διαλύσουν τις ομάδες. Από την επέμβαση της Ελ.ΑΣ. έγιναν 5-6 προσαγωγές μαθητών.
Αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και προχωρούν σε προσαγωγές μαθητών
Ειδοποιήθηκαν από τον διεθυντή του Λυκείου
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές
- Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 134-123: «Καθάρισε» ο κυρίαρχος Αντετοκούνμπο, αλλά αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας


