Πρωταγωνιστής σε ένα αρνητικό περιστατικό έγινε ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki», διαφώνησε με την απόφαση ενός διαιτητή και του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι!

Απίστευτο περιστατικό στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki»

Το περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της ομάδας του Νίκου Παππά (Τριποντιακός) με αντίπαλο την Black Mamba. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού χρεώθηκε βήματα σε μία φάση όπου ο ίδιος θεώρησε πως ήταν φάουλ υπέρ του και πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή.

Μια κίνηση που έφερε την αποβολή του Νίκου Παππά, ο οποίος αποχώρησε από το παρκέ έχοντας αγωνιστεί για 36 λεπτά, στα οποία είχε 41 πόντους, με 15/20 βολές, 4/10 δίποντα και 5/20 τρίποντα. Παράλληλα είχε 14 ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Για την ιστορία, η ομάδα του πάντως ηττήθηκε με 94-78. Ενα παιχνίδι το οποίο στιγματίστηκε από την κίνηση του Νίκου Παππά να πετάξει την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή, ο οποίος στην αρχή σάστισε, αλλά στη συνέχεια συνήλθε και απέβαλε τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ενας αθλητής με μεγάλη εμπειρία από τα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δείτε τη φάση στο 1:14:12: