
Ελίνα Κέφη: «Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν εξαιρετική»
Η Ελίνα Κέφη θυμάται ιστορίες από την γνωριμία της με την Ρούλα Κορομηλά αλλά και από τον «Πρωινό Καφέ».
Η Ελίνα Κέφη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» αναφέρθηκε στην εποχή του «Πρωινού Καφέ» και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή.
«Θυμάμαι όλα τα κορίτσια του Πρωινού καφέ» και ανταλλάσσουμε μηνύματα. Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά, ήταν εξαιρετική μας είχε υποστηρίξει πολύ. Μας είχε βρίσει ένας ηθοποιός και η Ρούλα Κορομηλά τον έδιωξε, πηρέ το μέρος μας. Θυμάμαι σε ένα γύρισμα με πάτησε ένα άλογο, σταμάτησα το γύρισμα και έκλαιγα», είπε αρχικά.
Η πλάκα με τον Τέρενς Κουίκ και ο χάμος που δεν μπορεί να ξεπεράσει.
«Σε ένα ταξίδι στη Ρόδο κάναμε μια πλακά στον γιο του Κουίκ, γεμίσαμε το δωμάτιό του με αφρό ξυρίσματος», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, η Ελίνα Κέφη παραδέχθηκε πως ο Γιώργος Λουκανίδης είχε αφήσει εποχή.
«Δεν θα ξεπεράσω πότε τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, έχει στιγματίσει την εποχή του “Πρωινού Καφέ”», υπογράμμισε.
Δείτε το απόσπασμα
- Γιορτή σήμερα 15 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]
- Γάζα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων





