Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελίνα Κέφη: «Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου - Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Ελίνα Κέφη: «Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου – Τον βλέπω στον ύπνο μου»

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο 24 χρόνια μετά τον θάνατo του Γιώργου Λουκανίδη εξομολογείται

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ελίνα Κέφη στην «Ελένη».

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την πορεία της στο μόντελινγκ τη δεκαετία του ‘90, το φίλο της Γιώργο Λουκανίδη, το νέο της σύντροφο αλλά και το πως διαχειρίστηκε η ιδιά την περίοδο της εμμηνόπαυσης .

Σχετικά με το παρελθόν σχολίασε: «Χαίρομαι που δούλεψα τη δεκαετία του ‘90 γιατί ήταν ωραία χρονιά. Πολλές φορές ανατρέχω σε παλιές φωτογραφίες».

«Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου. Έρχεται στον ύπνο μου στις δύσκολες στιγμές μου και είναι σαν να με συμβουλεύει», εξομολογήθηκε για τον γυμναστή 24 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Για την εποχή του «Πρωινού Καφέ» ανέφερε: «Στον πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα με τσίμπησε τσούχτρα».

Αναφορικά με την εμμηνόπαυση σημείωσε: «Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα τοι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω μου το προκαλούσαν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν τοι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι».

«Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο. Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση που με κάνει να νιώθω όπως πρέπει να νιώθει μια γυναικά», κατέληξε μιλώντας για τα προσωπικά της.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024