Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέφα Αλεξιάδου: Αποκαλύπτει το μεγάλο της παράπονο - «Δεν με εμπιστεύτηκαν»

Βέφα Αλεξιάδου: Αποκαλύπτει το μεγάλο της παράπονο – «Δεν με εμπιστεύτηκαν»

Η αγαπημένη Ελληνίδα μαγείρισσα προχωρά σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Η Βέφα Αλεξιάδου έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην «Ελένη» και παρουσίασε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί» ενώ μίλησε και για τα χρόνια της τηλεόρασης, την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων.

Η αγαπημένη Ελληνίδα μαγείρισσα που «άνοιξε» το δρόμο για την τηλεοπτική μαγειρική και έκανε όλες τις Ελληνίδες νοικοκυρές να γράφουν λέξη λέξη τις οδηγίες της για τις συνταγές της, μιλά ύστερα από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη»

Η κυρία Βέφα Αλεξιάδου δηλώνει πως τα χρόνια της τηλεόρασης ήταν «ονειρικά» και νιώθει «πολύ χαρά που άνοιξε το δρόμο για την τηλεοπτική μαγειρική».

«Η απλότητά μου και η φιλική μου διάθεση ήταν αυτά που κέρδισαν τον κόσμο» εκτιμά, ενώ θυμάται πως είχε στείλει γράμμα στην ΕΡΤ για να κάνει τηλεόραση ωστόσο δεν την «εμπιστεύτηκαν».

«Μόλις άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια, χτύπησα την πόρτα του ΑΝΤ1 και άνοιξε» λέει και συνεχίζει αναφέροντας πως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη της στάθηκαν και τη βοήθησαν.

«Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που ήταν παρουσιάστριές μου» συμπληρώνει.

Δηλώνει πλήρης και χορτασμένη: «Μου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων, μιλά για τον σύζυγό της, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. «Ο Κώστας με κέρδισε και ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήταν η σκιά μου» αποκαλύπτει. «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου μέχρι την ώρα που έκλεισε τα μάτια του» προσθέτει.

Λέει χαρακτηριστικά πως μπορεί να έχει μείνει χωρίς οικογένεια, δεν έχει μείνει όμως χωρίς φίλους. «Έχω τους δύο γαμπρούς μου και τις εγγονές μου» αναφέρει και συνεχίζει δηλώνοντας πως αγαπά να είναι μόνη, αν και η ζωή της είναι γεμάτη φίλους.

Δείτε τη συνέντευξή της

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024