Νίκος Συρίγος: «Είναι τόσο αυθεντικό όλο αυτό»
Ο δημοσογράφος μιλά για την νέα φάση στην προσωπική ζωή.
Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Το αγαπημένο του τραγούδι «Ως κι οι θάλασσες» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
«Ναι, είναι η μελωδία, η μουσική του Μίνου, οι στίχοι της Ελένης Φωτάκη, που, νομίζω, την αξία της δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμα στην Ελλάδα, είναι η θάλασσα, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, και βέβαια η φωνή της Ελεωνόρας. Η αυτοαναφορικότητα της Ελεωνόρας, γιατί θέλει παλικαριά μια γυναίκα να τραγουδήσει αυτά τα λόγια. Ήταν να το τραγουδήσει ο Δημήτρης Μητροπάνος και να πει ήσουν από αυτές/που τις διώχνουνε/ως κι οι θάλασσες.»
Είναι εύκολο να το πεις γιατί δείχνεις με το δάχτυλο κάπου αλλού, στο κορίτσι, ας πούμε. Το να πει όμως το κορίτσι «ήμουν από αυτές/ που τις διώχνουνε/ως και οι θάλασσες» θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο. Είναι το πιο αγαπημένο τραγούδι της ζωής μου. Θεωρώ ότι είναι μέσα στα τρία κορυφαία που έχουν γραφτεί.
Το ερωτευμένο ζευγάρι
Ο δημοσιογράφος μιλάει εύκολα για την προσωπική ζωή του;
«Όχι. Δεν φαίνεται; Όμως είναι άλλο «κρύβομαι» και άλλο «ανακοινώνω». Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους που δεν με ξέρουν. Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι;
Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να «φωνάζω» την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου.»
- Χριστούγεννα: Πώς να ξεκλειδώσετε το μυστικό των επιτυχημένων αγορών
- Καλλιθέα: Έλεγχοι σε καταστήματα «StripShow» – Πέντε συλλήψεις ατόμων που προήγαγαν στην πορνεία γυναίκες
- Βόλος: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου – Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τους πυκνούς καπνούς
- Γκαρμπαχόσα: «Στη Euroleague οι ομάδες χάνουν το 60% των εσόδων τους – Το ΝΒΑ Europe θα λύσει το πρόβλημα»
- Τσιάρας: «Πείσματα» τα μπλόκα για τον Τσιάρα – Πετάει ξανά την μπάλα στους αγρότες
- Κλαούντια Ντελμέρ: Πέθανε η τραγουδίστρια, έπειτα από τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

