«Όρθια» στο Λονδίνο η Νότιγχαμ (0-0)
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε θετικό αποτέλεσμα σε δύσκολη έδρα
Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας και η ομάδα του Στιβ Κούπερ έμεινε «όρθια» στο Λονδίνο, κατακτώντας ένα σημαντικό βαθμό.
Το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να δώσουν συνέχεια στα «τρίποντα» μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πάντως ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, καθώς είχε δοκάρι με τον Γκιμπς Ουάιτ στο 19′.
Καλή στιγμή είχαν και οι γηπεδούχοι στο 62′, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και τη Νότιγχαμ να κατακτά ένα θετικό αποτέλεσμα στην αγγλική πρωτεύουσα.
Κρίσταλ Πάλας: Τζόνστον, Μίτσελ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Σλουπ (23’ Ρακ Σακί), Χιουζ, Ρίντεβαλντ (75’ Έντουαρντς), Αγιού, Ματετά, Εντουάρ.
Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Οριέ (46’ Μοντιέλ), Μπολί, Μουρίγιο, Τοφολό, Μανγκαλά (82’ Κουγιατέ), Σανγκαρέ (75’ Οριγκί), Ντομίνγκες, Γκιμπς Γουάιτ, Γουντ (75’ Γέιτς), Χάντσον Οντόι (65’ Ελάνγκα).
- Άννα Βίσση: Ανακοίνωσε επίσημα τη νέα δισκογραφική εταιρία της με τη Δήμητρα Κούστα
- Νέα πλατφόρμα καριέρας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς
- Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε το αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford» από τη Σούδα
- Ρεκόρ με τη Ρίο Άβε ο Συλαϊδόπουλος και αποθέωση από τα πορτογαλικά ΜΜΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα


