Έχουμε νικητή για το πιο ευφάνταστο βίντεο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης ανάρτησε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Ο ίδιος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πτολεμαΐδα και επιχείρησε να συστηθεί στους συμπολίτες του, με στόχο να του δώσουν την ψήφο τους.

«Καλά, πρέπει να τα πω όλα αυτα;»

Αρχικά, ο κ. Ιωαννίδης κατονομάζει τους γονείς του και συνεχίζει με τη σύζυγό του, τα ξαδέρφια του, τους κουνιάδους του, τους μπατζανάκηδές του, τους κολλητούς του και τότε σταματάει.

Ρωτάει τον… σκηνοθέτη του «καλά, πρέπει να τα πω όλα αυτα;» και παίρνει την απάντηση: «Εννοείται. Μα πώς νομίζεις ότι ψηφίζει ο κόσμος».

Έτσι, πείθεται να συνεχίσει. Στη συνέχεια αναφέρει ακόμη και την ακριβή ώρα για το πότε γεννήθηκε, αλλά και ότι χρειάστηκε καισαρική (σ.σ. μάλλον για να δείξει ότι πέρασε βάσανα από μωρό παιδί).

Στο βίντεο δεν χάνει την ευκαιρία να πει ότι είναι αυτοδημιούργητος και συνεχίζει να ζει στην Πτολεμαΐδα.

Τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Ο σκηνοθέτης βάζει ζήτημα για το πουκάμισο που φοράει και αμέσως εμφανίζεται η ομάδα… λίφτινγκ.

Δείτε το επικό βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ιωαννίδης είναι από τους 63.906 υποψηφίους για δημοτικά συμβούλια σε όλη τη χώρα, από τους οποίους θα εκλεγούν 8.481. Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος θα καταφέρει να εκλεγεί, αλλά τα 15 λεπτά δημοσιότητάς του, κατά τον Άντι Γουόρχολ, τα κέρδισε με το σπαθί του.