Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο καθώς ένας 51χρονος απείλησε και προσπάθησε να πνίξει τη σύζυγό του και μάλιστα όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Όπως κατήγγειλε η 47χρονη κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης της ο 51χρονος σύζυγος της την απείλησε, την εξύβρισε και την έπιασε από το λαιμό μπροστά στον 8χρονο γιο τους.

Είχε στην κατοχή δύο κυνηγετικές καραμπίνες

Μάλιστα όπως αναφέρει το cretapost.gr, η γυναίκα παρέδωσε στους αστυνομικούς δυο κυνηγετικές καραμπίνες τις οποίες κατείχε νόμιμα ο 51χρονος όμως είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας.

Χτύπησε τη σύζυγό του και πήγε να τη βάλει στο πορτπαγκάζ του ταξί του

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου 10 ημέρες την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου είχε σημειωθεί ακόμα μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο, καθώς η 60χρονη γυναίκα γλίτωσε από τη μανία του συζύγου της χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γειτόνων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το neakriti.gr, η 60χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος επιχείρησε στη συνέχεια να τη βάλει με το ζόρι στο πορτμπαγκάζ του ταξί του.
Άμεσα οι γείτονες αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβε τον σύζυγο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 60χρονη δεν είναι η πρώτη φορά που έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον άνδρα της.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία.