Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-2: Πρώτος βαθμός και για τις δύο
Σέφιλντι Γιουνάιτεντ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) παίρνοντας παράλληλα τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.
Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον στο «Bramall Lane». Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στην Premier League αλλά βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.
Τα «ζαχαρωτά» σε 283 λεπτά στο πρωτάθλημα δεν είχαν βρει δίχτυα αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντουκουρέ στο 14′.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, έμεινε στην περιοχή και από κοντά ο μέσος από το Μάλι έγραψε το 0-1.
Στο 33′ ο Άρτσερ με πολύ ωραία κίνηση ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3′) πήρε κεφάλι στο σκορ.
Πάλι, ο Άρτσερ με πανέμορφο κυρτό σουτ σημάδεψε το δεξιό δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Πίκφορντ και να καταλήγει στα δίχτυα. Η Έβερτον έφερε το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Νταντζούμα στο 55′.
Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να «κλέψουν» τη νίκη αλλά το δοκάρι και ο Πίκφορντ το απέτρεψαν.
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.02.2026]
- Ρόμα – Κάλιαρι 2-0: «Έπιασαν» τη Γιουβέντους στην 4η θέση οι Ρωμαίοι
- Κάγια Κάλας: Το κοινό που αποδοκίμασε τον Βανς στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδειξε ευρωπαϊκή υπερηφάνεια
- Το μεγάλο παζάρι για τα προγράμματα κατάρτισης, οι υπουργοί που διευκόλυναν, και η παρέα του Παναγόπουλου
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για μη χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα




