Μαρτίνεθ: «Είχαμε καλή νοοτροπία, ενσωματώνουμε τους νέους παίκτες»
Τι κρατάει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Πανσερραϊκού.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote για όσα κρατάει από το 2-0 επί του Πανσερραϊκού.
Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:
Αν περίμενε πιο εύκολη νίκη μετά την αποβολή: «Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια και τη νίκη. Θα θέλαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά έστω κι έτσι όταν έρχεται μία νίκη είναι σημαντικό. Όσο για την αποβολή, ναι πιστεύω ότι μας επηρέασε και θα προτιμούσα να είχαμε βάλει γκολ σε εκείνη τη φάση».
Τι άλλο κρατάει από το ματς: «Μας λείπει η τελευταία και η προτελευταία μπαλιά, το τελείωμα των φάσεων. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που αμύνεται καλά. Είχαμε όμως καλή νοοτροπία, είναι ένα νέο ξεκίνημα για πολλούς παίκτες.
Πρέπει να δουλέψουμε όμως στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια . Σημαντικό ότι νικήσαμε, ότι καταφέρνουμε να ενσωματώνουμε νέους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινάμε με νίκη και ολοκληρώνουμε μία εβδομάδα με επιτυχίες. Ολα αυτά μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».
Για τον Σκάρπα: «Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν παίκτη ατομικά. Είναι πολύ καλή η συμπεριφορά γενικά μεταξύ μας πάντως με όλους τους παίκτες, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ




