Όταν ο Λιονέλ Μέσι στεναχώρησε την Ρις Γουίδερσπουν και τη Νικόλ Κίντμαν
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε πριν από λίγες μήνες μετοχές της ομάδας Νάσβιλ του MLS, στην οποία είχε ήδη μερίδιο η Ρις Γουίδερσπουν.
Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και ο πρωταθλητής του NBA είδαν την ομάδα τους να φτάνει πριν από λίγες ώρες στον τελικό του Λιγκ Καπ αλλά εκεί να χάνει από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, στην οποία είναι από τα «αφεντικά» ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Η Ρις Γουίδερσπουν δεν θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα. Μάλιστα κάλεσε και τη Νικόλ Κίντμαν για να δουν μαζί το παιχνίδι από τα επίσημα.
Hey @ReeseW 👋 pic.twitter.com/Sf5TOq7oXa
— Nashville SC (@NashvilleSC) August 20, 2023
Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε τετ α τετ με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ήταν εκείνη που μετέφερε τη μπάλα μέσα στο γήπεδο για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiccose DOC (@chiccosedoc)
Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ πόζαραν μαζί στην εξέδρα αλλά απογοητεύτηκαν γρήγορα όταν είδαν τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει νωρίς γκολ και να χαλάει το πάρτι.
Reese Witherspoon 🤝 David Beckham pic.twitter.com/oroRJQM70J
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) August 20, 2023
Θυμίζουμε πριν από τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε στον αδελφό του και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026



