Νοσοκομείο Νίκαιας: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Χειρουργική Κλινική
Εξαιτίας των πυκνών καπνών χρειάστηκε να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών.
Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Νοσοκομείο Νίκαιας σε θάλαμο του δευτέρου ορόφου, στη Χειρουργική Κλινική.
Από τη φωτιά δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα ξημερώματα σε θάλαμο με κλινοσκεπάσματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 02.31 σήμερα Πέμπτη και αμέσως κινητοποίησε ισχυρή δύναμη που αποτελείτο από 30 πυροσβέστες, 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Άμεσα ελέγχθηκε #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε θάλαμο 2ου ορόφου του Γ.Ν. Νίκαιας. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 17, 2023
Εκκένωση θαλάμων
Για λόγους ασφαλείας, σχεδόν 40 άτομα, ασθενείς και συνοδοί, χρειάστηκε να μετακινηθούν ή να μεταφερθούν στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου και αυτή τη στιγμή αρχίζουν σιγά-σιγά να επιστρέφουν στα κρεβάτια τους.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα
- Φυγόποινος κρύφτηκε σε φάτνη και έκανε το… άγαλμα για να γλυτώσει την σύλληψη
- Φοινικούντα: Ο ρόλος των δύο ηθικών αυτουργών στο διπλό έγκλημα – Τι έκαναν ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας
- «Στη ψυχή είμαι ένας Κρητικός» – Ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Καποδίστρια, την Ελλάδα και αυτούς που δεν ήθελαν την ταινία του
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»


