Αντώνης Χρυσουλάκης: Ανείπωτος πόνος για το θάνατο του – Οι αποχαιρετισμοί στο facebook
Η σορός του Αντώνη Χρυσουλάκη, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής.
Η τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η τελευταία είδηση που μετέδωσε ο Αντώνης Χρυσουλάκης στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λίγο πριν χάσει τη ζωή του, αφορούσε σε φωτιά σε εγκατελελειμμένο κτίριο στην Αθήνα.
Η σορός του Αντώνη Χρυσουλάκη, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Ο Αντώνης Χρυσουλάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και η είδηση του χαμού του προκάλεσε ένα αυθόρμητο κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες εκφράζουν την συντριβή τους για το αδόκητο θάνατό του.
Ήταν βιοπαλαιστής καθώς δούλευε από νεαρή ηλικία σπουδάζοντας παράλληλα στη Θεολογική Σχολή Αθηνών ενώ αργότερα πραγματοποίησε και σπουδές δημοσιογραφίας.
Εργάζονταν επί 10 χρόνια σε μπαρ στου Ψυρρή. Κερνούσε όσους συναδέλφους δημοσιογράφους, τεχνικούς, φωτογράφους κτλ περνούσαν από το μαγαζί για ένα πρώτο ποτό. Ήξερε πάντα τα νέα της γειτονιάς και ενημερώνονταν συνεχώς για την επικαιρότητα.
Κυκλοφορούσε με πατίνι και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι γονείς του διέμεναν επίσης στον Αγ. Παντελεήμονα και ήταν από τους τελευταίους κατοίκους του κέντρου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «όλα συνέβησαν μέσα στην κουζίνα» δηλαδή έβαλε το φαΐ στη φωτιά για να το ζεστάνει, αποκοιμήθηκε και όταν τον πήραν οι αναθυμιάσεις προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε. Το παράθυρο της κουζίνας ήταν κλειστό όπως και η πόρτα, δηλαδή ο χώρος μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων.
Αποχαιρετισμοί στη σελίδα του στο Facebook
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»



