«Μύλος» η Εθνική με Αγραβάνη και Ιτούδη – Η ανάρτηση που άναψε… φωτιές
Ο Αγραβάνης έδωσε σκληρή απάντηση στον Ιτούδη για τον λόγο που αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ιταλία.
Ο Αγραβάνης «έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής» σύμφωνα με τον Ιτούδη, με αποτέλεσμα να μένει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Έλληνα φόργοουρντ να απαντάει στα social media για την αποχώρησή του από την αποστολή.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» ανέφερε μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Ο Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας. Κάποιος θέτει τον εαυτό του εντός και κάποιος εκτός Εθνικής ομάδας. Λεπτομέρειες επιτρέψτε μου να μην πω. Έχω επικοινωνήσει με 22 αθλητές, κάποιος λέει είμαι εδώ, κάποιος λέει όχι».
Ο Αγραβάνης δεν άφησε ασχολίαστο τα όσα είπε ο Ιτούδης, δίνοντας την δική του απάντηση στα Instagram, με μήνυμα που στη συνέχεια κατέβασε.
«Σταμάτα τα ψέματα, πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα», έγραψε ο 28χρονος.
- Συνελήφθη στο Ντουμπάι ύποπτος για την επίθεση κατά αντιστράτηγου στη Μόσχα – Παραδόθηκε στη Ρωσία
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
