«Μύλος» η Εθνική με Αγραβάνη και Ιτούδη – Η ανάρτηση που άναψε… φωτιές
Ο Αγραβάνης έδωσε σκληρή απάντηση στον Ιτούδη για τον λόγο που αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ιταλία.
Ο Αγραβάνης «έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής» σύμφωνα με τον Ιτούδη, με αποτέλεσμα να μένει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Έλληνα φόργοουρντ να απαντάει στα social media για την αποχώρησή του από την αποστολή.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» ανέφερε μετά το φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Ο Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας. Κάποιος θέτει τον εαυτό του εντός και κάποιος εκτός Εθνικής ομάδας. Λεπτομέρειες επιτρέψτε μου να μην πω. Έχω επικοινωνήσει με 22 αθλητές, κάποιος λέει είμαι εδώ, κάποιος λέει όχι».
Ο Αγραβάνης δεν άφησε ασχολίαστο τα όσα είπε ο Ιτούδης, δίνοντας την δική του απάντηση στα Instagram, με μήνυμα που στη συνέχεια κατέβασε.
«Σταμάτα τα ψέματα, πες για τις βρισιές σου στα σέρβικα», έγραψε ο 28χρονος.
- Πρόσωπο της χρονιάς για τους Financial Times ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia
- Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο Πολ Ντέινο και η παρεξήγηση στο Instagram – Τρία Όσκαρ έβαλαν στη θέση τους τον Κουέντιν Ταραντίνο
- Κεντρικό ρόλο και αυξημένους πόρους για τις Περιφέρειες θέλει ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Χρυσή Αυγή: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Ναζιστικό κόμμα, γνήσιο τέκνο της ιδεολογίας αυτής»
- Πράσινο φως της FDA στην πρώτη οικιακή συσκευή κατά της κατάθλιψης – Πώς λειτουργεί
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέας κοινωνικής δομής


