
Εξαμελής οικογένεια τραυματίστηκε στην Αλεξανδρούπολη από σύγκρουση με όχημα διακινητή μεταναστών
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τα μέλη της οικογένειας τα οποία και διακομίστηκαν στο ΠΓΝΑ.
Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται από χθες το πρωί τα πέντε από τα έξι μέλη οικογένειας που τραυματίστηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε μετωπικά στην είσοδο του οικισμού Δωρικού με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο διακινητής μετέφερε μετανάστη.
Το τροχαίο συνέβη υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες χθες το πρωί και ενώ τα δύο οχήματα κινούνταν σε τμήμα επαρχιακής οδού.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τα μέλη της οικογένειας τα οποία και διακομίστηκαν στο ΠΓΝΑ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, παραμένουν για νοσηλεία τα τέσσερα παιδιά, τα δύο εκ των οποίων φέρουν κατάγματα ενώ τα άλλα δύο για προληπτικούς λόγους, καθώς και η μητέρα επίσης με κατάγματα. Ο πατέρας πήρε εξιτήριο, σήμερα το πρωί, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός του διακινητή-οδηγού και του μετανάστη.
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη



