30χρονος πήγε για μπάνιο στον Αλιάκμονα και χάθηκε
Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του
Συναγερμός έχει σημάνει στον Αλιάκμονα για την εξαφάνιση ενός 30χρονου που πήγε για μπάνιο στον ποταμό και χάθηκαν τα ίχνη του.
Για τον εντοπισμό του έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Φράγμα του Αλιάκμονα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, όταν τρία άτομα από την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Βαρβάρας μπήκαν στον ποταμό για να κολυμπήσουν.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ένας από αυτούς (υπήκοος Σουδάν), χάθηκε ξαφνικά μέσα στον ποταμό.
Αυτήν την ώρα, πυροσβέστες «χτενίζουν» με βάρκα όλο το ποτάμι για να τον εντοπίσουν.
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση




