Θρίλερ στα Χανιά – Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων
Στα Χανιά είναι σε εξέλιξη εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας.
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων, καθώς οι εργαζόμενοι κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμάτων εντόπισαν ανθρώπινα μέλη, μεταξύ των οποίων ένα ανθρώπινο κρανίο.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.
Στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι βρέθηκε ο ιατροδικαστής Γιώργος Μυλωνάκης ο οποίος μακροσκοπικά διαπίστωσε ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα και ο θάνατος του προήλθε το τελευταίο 10ήμερο.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.
Εκτεταμένη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.
Στο εργοστάσιο σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκε και η αστυνομία, ενώ γίνεται εκτεταμένη έρευνα για να αποσαφηνιστεί, σε ποιο απορριμματοφόρο βρέθηκε το μακάβριο εύρημα αλλά και σε άλλους κάδους για την ανεύρεση και άλλων μελών της σορού, καθώς όλα δείχνουν ότι ο άνδρας έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες διασκόρπισαν τα μέλη του άτυχου άνδρα σε διάφορα σημεία ενώ και στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων και γι’ αυτό το λόγο ότι θεωρείται δύσκολο το έργο ανεύρεσης τους, αλλά και της εξακρίβωσης του δρομολογίου του απορριμματοφόρου.
Οι αρχές εξετάζουν αν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ένα σημείο εκκίνησης των ερευνών.
Απ’ ότι φαίνεται θα επιχειρηθεί να ανοιχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες σακούλες προκειμένου να βρεθεί και το υπόλοιπο σώμα του άνδρα. Η περιοχή γύρω από το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί.
Η εξιχνίαση του εγκλήματος θεωρείται ιδιαίτερης δυσκολίας λόγω της κλειστής κοινότητας των αλλοδαπών ασιατικής καταγωγής στους οποίους αναμένεται να στραφούν οι έρευνες των διωκτικών αρχών.
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)










![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442