Στο Λουτράκι σήμερα ο Χρήστος Τριαντόπουλος
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας κηρύχθηκε για έξι μήνες σε έκτακτη ανάγκη
Αν και η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο Λουτράκι είναι σε ύφεση, οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται ακόμα σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις των πύρινων μετώπων.
Ακόμη, εντός της ημέρας (20.07) ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, θα επισκεφθεί το Λουτράκι προκειμένου να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές, να μιλήσει με τον δήμαρχο αλλά και τους κατοίκους που βίωσαν το μεγαλύτερο πλήγμα. Θα ακολουθήσει και σύσκεψη.
Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λουτράκι
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από σήμερα, Τρίτη και για έξι μήνες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και να γίνει διαχείριση των ζημιών και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την πυρκαγιά.
Η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες, ήτοι έως και 17 Ιανουαρίου 2024.
- Έχουν δολοφονήσει ποτέ οι ΗΠΑ κάποιον παγκόσμιο ηγέτη στο παρελθόν;
- Γεραπετρίτης: Δεν έχει γίνει από πλευράς ΗΠΑ οποιαδήποτε προσέγγιση για τα ελληνοτουρκικά, καρφιά για Σαμαρά
- Σύλλογοι θυμάτων τρομοκρατίας επικρίνουν την παρουσία Κουφοντίνα σε ντοκιμαντέρ για τη «17Ν»
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»


