Ιεράπετρα: Σοβαρή η κατάσταση του 10χρονου που τραυματίστηκε με τζετ σκι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος
Το σοβαρό ατύχημα με το τζετ σκι σημειώθηκε στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.
Κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου σε ατύχημα με τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, στην Ιεράπετρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το 10χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.
Πώς σημειώθηκε το ατύχημα
Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο 31χρονος οδηγός του τζετ σκι, φέρεται να είχε στα πόδια του το 10χρονο αγοράκι, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκλινε της πορείας του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα ο δεκάχρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ελαφρά ο 31χρονος.
Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος από τους δύο οδηγούσε το όχημα με τη σχετική προανάκριση να διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.
Σημειώνεται, ότι ο 10χρονος που παραθέριζε με τους γονείς του στον Μακρύ Γιαλό, διεκομισθη διασωληνωμένος και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ.
Και οι δύο γονείς του 10χρονου βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους στο νοσοκομείο, ενώ τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνούν οι αρχές.
Τέλος, στο σημείο της παραλίας στο οποίο βγήκε το τζετ σκι δεν υπήρχε λουόμενος, παρά το γεγονός ότι η παραλία του Μακρύ Γιαλού συνιστά δημοφιλή προορισμό για οικογένειες.
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!
- Vouchers τροφίμων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Πώς εξαργυρώνονται τα νέα κουπόνια στήριξης
- Μασκ: Θέλει να δώσει λύση στο χάος των αεροδρομίων στις ΗΠΑ
- Βιετνάμ: Για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πάει Μόσχα ο πρωθυπουργός του


