Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Πώς έγιναν τα ατυχήματα με τα τζετ σκι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Εύβοια: Πώς έγιναν τα ατυχήματα με τα τζετ σκι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου συνελήφθη ο 22χρονος οδηγός του τζετ σκι που εξετράπη της πορείας του από τους αγώνες και βρέθηκε στην αμμουδιά.

Δύο σοβαρά ατυχήματα σημειώθηκαν σε παραλία της Κύμης, στην Εύβοια το Σάββατο κατά τη διάρκεια των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος τζετ σκι, στους διεθνείς αγώνες Akropolis Jet Raid 2023 Kymi Greece.

Τα τζετ σκι κατέληξαν στην παραλία σπάζοντας ομπρέλες, μετά από ελιγμούς των οδηγών. Σύμφωνα με το evima.gr, το πρώτο τζετ σκι, βρέθηκε εκτός θάλασσας όταν ο χειριστής επιχείρησε να γυρίσει με απότομο ελιγμό και έπεσε πάνω σε ομπρέλα όπου τραυματίστηκε ελαφρά.

Λίγο αργότερα, ο χειριστής του δεύτερου τζετ σκι μετά από έναν επικίνδυνο ελιγμό, κατέληξε 20 μέτρα έξω από τη θάλασσα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έπεσε και εκείνος πάνω σε ομπρέλες της παραλίας.

Από τη φόρα, ο χειριστής τραυματίστηκε στον ώμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός αφού διέσχισε περίπου 20 μέτρα της παραλίας,  συγκρούστηκε σε τοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί χτυπώντας πάνω στις ομπρέλες.

Η ομάδα διάσωσης Ευβοίας sar -312 περισυνέλλεξε τον τραυματία και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Κύμης. Ευτυχώς ο χειριστής δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Συνελήφθη 22χρονος οδηγός τζετ σκι

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου συνελήφθη ο 22χρονος οδηγός του τζετ σκι που εξετράπη της πορείας του από τους αγώνες και βρέθηκε στην αμμουδιά.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

«Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κύμης, στον λιμένα Κύμης, για παράβαση του άρθρου 291 (επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των πλοίων) του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ημεδαπός κατά τη διάρκεια αγώνων και οδηγώντας jet ski, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον προ λιμένα Κύμης, προκαλώντας υλικές ζημίες στον αιγιαλό.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης, ενώ από το συμβάν δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός».

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024