Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Μάνδρα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας νταλίκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.
Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 05:00 στην παλιά Εθνική Οδό στο ύψος του Αγίου Σωτήρος στη Μάνδρα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός είχαν τις αισθήσεις τους όταν απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.
Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, καθώς τα οχήματα είναι στην άκρη και η Τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Μάλιστα, οι πόρτες του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκαν 5 μέτρα μακριά μετά τη σύγκρουση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).