Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι ειδυλλιακές διακοπές της με τον Γρηγόρη Μόργκαν
Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε το καλοκαίρι της από το Αναταλικό Αιγαίο και συγκεκριμένα από τη Λέσβο.
Στη Λέσβο, τον τόπο καταγωγής της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του νέου ειδυλλίου, οι κοινές αποδράσεις τους τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνουν ότι οι δυό τους έχουν μια πιο προσωπική σχέση.
Επίσης το γεγονός πως τόσο εκείνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, είναι άλλο ένα σημάδι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.
Η σχέση με της Βαλαβάνη με τον Βασάλο
Μάλιστα, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε αν βλέπει τις αναρτήσεις της και τα ταξίδια που κάνει με τον νυν – όπως τον χαρακτήρισε δημοσιογράφος της εκπομπής “Γειά σου” – σύντροφό της, ο ίδιος απάντησε:
«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστη. Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
- Η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα – «Ό,τι νότες πω, είναι για σένα»
- Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Πανηγυρική πρόκριση στους «8» για τους Παριζιάνους





