ΗΠΑ – Ρωσία: «Ο Πούτιν είναι ένας παρίας – Χάνει τον πόλεμο στο εσωτερικό» – Τι είπε ο Μπάιντεν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αποδυναμωμένος αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει γίνει «ένας παρίας» και είναι «ξεκάθαρο ότι χάνει τον πόλεμο» στην Ουκρανία, ακόμα κι αν, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν ο Ρώσος ομόλογός του αποδυναμώθηκε από την σύντομη ανταρσία της Wagner.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσει για ένα ταξίδι στο Σικάγο, αν ο Πούτιν είναι πλέον αποδυναμωμένος, ο Μπάιντεν απάντησε: «Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά ξεκάθαρα χάνει τον πόλεμο».
Ο πόλεμος στο εσωτερικό της χώρας
Ο Ρώσος πρόεδρος είναι πλέον «ένας παρίας σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε, λέγοντας ότι «χάνει τον πόλεμο στο εσωτερικό (της χώρας) του», τόνισε.
Ο Λευκός Οίκος παραμένει προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του στον απόηχο της ανταρσίας που έκανε το περασμένο Σάββατο η ρωσική μισθοφορική οργάνωση κατά της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Ρωσίας.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Πώς το χάος του Κόπα Άφρικα, προκαλεί πονοκέφαλο στις εταιρείες ανά τον πλανήτη
- Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν οκτώ νέα κρούσματα στη Λέσβο
- Φάμελλος: Υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός στο θέμα των υποκλοπών, ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις
- Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Σαλάχ
- LIVE: Βαλένθια – Ολυμπιακός
- Το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να στείλει άλλους 3.000 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή



