Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 54χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού
Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε 15ετή κάθειρξη 54χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί ενάμιση χρόνο την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στην οποία έδειχνε βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου, ενώ την απειλούσε πως εάν αποκάλυπτε το παραμικρό θα χώριζε τη μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ τον αθώωσε για τις πράξεις του βιασμού (για τυπικούς κι όχι ουσιαστικούς λόγους) και της ενδοοικογενειακής απειλής.
Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
H 15χρονη, σήμερα, παθούσα είχε καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος πατριός την προσέγγιζε, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμούνταν και τη βίαζε.
Εκμυστηρεύτηκε τελικά σε εκπαιδευτικούς της όσα βίωνε, οπότε απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγων.
Στην απολογία του, ο 54χρονος ομολόγησε ότι προέβη τέσσερις φορές στη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.
«Στη φυλακή κατάλαβα πως έκανα κάτι κακό», ανέφερε, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ αρνήθηκε τα περί απειλών ότι θα χώριζε την μητέρα της.
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!
- Ποιος αντέχει την κανονικότητα; Σίγουρα όχι η τελευταία, ανδρική συλλογή του Dior
- «Ραγίζει καρδιές» ο πατέρας της 52χρονης που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία – «Κάποιοι φταίνε»
- ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του in: Η κοινωνία απαιτεί λογοδοσία – Η κυβέρνηση οργανώνει τη συγκάλυψη των υποκλοπών

