Οι Δανοί επαναφέρουν το θέμα Σίστο για Άρη
Η απόκτηση του Πιόνε Σίστο επανέρχεται στην… ημερήσια διάταξη για τον Άρη, με δημοσιεύματα από τη Δανία να κάνουν λόγο για νέο ενδιαφέρον των κίτρινων για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ, απασχολεί και πάλι τον Άρη. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα από τη Δανία που εμπλέκουν και πάλι όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες, τους Θεσσαλονικείς στην υπόθεση.
Η «Tipsbladet» αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Μίντιλαντ εξετάζει τις επιλογές της σχετικά με τον ποδοσφαιριστή και το ενδεχόμενο παραχώρησής του.
Μπεσίκτας και Μάλμε που είχαν ενδιαφερθεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχαν καταθέσει προτάσεις κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για τον Σίστο, ενώ στο… κόλπο εντάσσονται και οι Κόνιασπορ και Άρης.
Ωστόσο το ποσό που φαίνεται να ζητά η Μίντιλαντ είναι εκτός της οικονομικής δυνατότητας του Άρη, που αν υπάρχει υπόσταση στο δημοσίευμα, σίγουρα θα διαπραγματευτεί κάποια καλύτερη τιμή.
Η δανέζικη ομάδα άλλωστε βρίσκεται στα… σχοινιά σχετικά με το 28χρονο διεθνή εξτρέμ για τον οποία δαπάνησε το 2020 περίπου 2.5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Θέλτα, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και μπορεί να χαθεί χωρίς αντίτιμο για τους Δανούς. Κάτι που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί σαν μοχλός πίεσης από τους ενδιαφερόμενους.
- Χανιά: Έδειχνε την καραμπίνα στον αδερφό του και εκπυρσοκρότησε
- Βενεζουέλα: Αμερικανικές επιθέσεις στο Καράκας και σε άλλες πόλεις – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (3/1): Δράση στο MEGA με τον τελικό του Betsson Super Cup
- Το φαινόμενο του «σατανικού πανικού» της δεκαετίας του ’80 – Η αληθινή ιστορία πίσω από τον Έντι Μάνσον του Stranger Things
- Ανδρουλάκης: Σε Τέμπη, υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια
- Αύξηση των θυμάτων αεροπορικών δυστυχημάτων διεθνώς το 2025


