
Ακυβέρνητο πλοίο με 3 επιβάτες λόγω βλάβης στη Λακωνία
Το πλοίο ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών
Ακυβέρνητο έμεινε, λόγω μηχανικής βλάβης, πλοίο, στη Λακωνία και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του ακρωτηρίου Καβομαλιά.
Στο πλοίο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επέβαιναν 3 άτομα και έχει σημαία Cook Islands.
Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών Λακωνίας και αυτή, ενεργοποίησε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
Το πλοίο, εντοπίστηκε απ’ το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια, ρυμουλκήθηκε.
Κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών, όπου και του απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να γίνει αποκατάσταση της βλάβης και μέχρι να προσκομιστεί το βεβαιωτικό αξιοπλοίας.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
