Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μετά από έντεκα χρόνια η Ντόρτμουντ έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπρεπε απλά να νικήσει τη βαθμολογικά αδιάφορη Μάιντζ στο «Signal Iduna Park», αλλά δεν τα κατάφερε. Το τελικό 2-2 την άφησε στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Μπάγερν Μονάχου που πανηγυρίζει τον 11ο σερί τίτλο της και 33ο συνολικά.
Περισσότεροι από 80.000 οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν γεμίσει το γήπεδο με την ελπίδα ότι στο φινάλε του ματς θα ήταν εκείνοι που θα χαμογελούσαν. Τι κι αν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν; Με τη λήξη του ματς ούτε αποδοκιμασίες υπήρξαν, ούτε επεισόδια, ούτε κάποιο παρατράγουδο. Για τουλάχιστον μισή ώρα, άπαντες έμειναν στις θέσεις τους και τραγούδησαν για την αγαπημένη τους ομάδα.
Χειροκρότησαν τους παίκτες του Τέρζιτς, οι οποίοι, όπως και ο προπονητής τους, με δυσκολία κρατούσαν τα δάκρυά τους μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Ραντεβού πλέον του χρόνου, με την ελπίδα η φετινή σεζόν να έχει γίνει μάθημα σε όλους.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.