Για μια ακόμη σεζόν Ματς Χούμελς και Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα πορευτούν μαζί.
Ο πολύπειρος Γερμανός κεντρικός αμυντικός του οποίου το συμβόλαιο έληγε και τυπικά στο τέλος της φετινής σεζόν, θα παραμείνει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Nα σημειωθεί ότι ο Χούμελς βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την διοίκησης του συλλόγου και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια.
Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 με την εθνική Γερμανίας, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου από την οποία αποχώρησε το 2008 για να αγωνιστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.