Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα»
Τι είπε για τη διαδικασία της υιοθεσίας η ηθοποιός.
Για την υιοθεσία της κόρης της, τη διαδικασία και τον γάμο της μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» η Βίκυ Βολιώτη.
Η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως της είχε αποκαλύψει πως δεν είναι η βιολογική της μητέρα από την αρχή και περιέγραψε την πρώτη τους συνάντηση ενώ εξομολογήθηκε ότι η διαδικασία ήταν ψυχοφθόρα, καθώς κράτησε 1,5 χρόνο.
«Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος. Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε. Μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα».
Επίσης, μιλώντας για τον γάμο της σημείωσε: «Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς νομίζω δεν θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες και ονειρεύονται το νυφικό, εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι».
Δείτε το απόσπασμα
Σημειώνεται ότι η μικρή Άννα γεννήθηκε πριν από 8 χρόνια στην Αιθιοπία και υιοθετήθηκε από τους γονείς της προτού καν κλείσει χρόνο, μέσω του συστήματος διακρατικών υιοθεσιών.
Η Βίκυ Βολιώτη την πρωτοπήρε αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών και την έφερε στην Ελλάδα οριστικά σε ηλικία 8 μηνών. «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι «έρωτας». Μου αρέσει να περνάμε πολύ χρόνο μαζί, αν και δεν είναι πάντα εφικτό λόγω δουλειάς, ειδικά αυτή την περίοδο. Όμως επειδή είναι φοβερή προσωπικότητα μου αρέσει πολύ να κάνουμε «παρέα». Περνάω υπέροχα μαζί της και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη κοντά της», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο in.gr η ηθοποιός.
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Δ’)
- Καλλιθέα: Πώς χάθηκαν πολύτιμα λεπτά μέχρι να βρεθεί το παιδί μέσα στο σιντριβάνι
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;



