Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το κοριτσάκι που χτύπησε με το αυτοκίνητο ο πατέρας του – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες
Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου για το κοριτσάκι που τραυμάτισε ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το αγροτικό του.
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν ο πατέρας του έβαλε όπισθεν και το χτύπησε με το αγροτικό του.
Το ατύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου Χανίων και το παιδί που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων χρειάστηκε να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ.
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.
Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος πατέρας, περίπου στις 10:30 το πρωί της Τρίτης έκανε όπισθεν με το αγροτικό του όχημα και χωρίς να το αντιληφθεί, τραυμάτισε σοβαρά το παιδί στο κεφάλι και στον θώρακα.
Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή.
Σημειώνεται ότι η μητέρα του μικρού κοριτσιού είναι έγκυος στο δεύτερό της παιδί.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (22/2): Πού θα δείτε τα ματς της Super League και παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η Σομαλιλάνδη έτοιμη να παραχωρήσει στις ΗΠΑ προνομιακή πρόσβαση στα ορυκτά της και στις στρατιωτικές βάσεις της
- Το μήνυμα του Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν ακούω πολύ καλά πάνω στις επευφημίες για τον MVP» (pic)
- Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα – Το απόγευμα η μεγάλη παρέλαση
- Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο κόσμος έχασε πριν 10 χρόνια τον Παντελίδη, η οικογένεια έχασε τον Παντελή»
- Κυψέλη: Άφαντος παραμένει ο 64χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 25χρονες ΑμεΑ μέσα στο σπίτι τους