Η πτώση από άλογο και οι γκάφες – Όταν ο Ερντογάν έγινε viral
Από φτωχός κουλουρτζής που επιχείρησε καριέρα ποδοσφαιριστή κατέληξε πρόεδρος της Τουρκίας - Ο Ερντογάν είναι η απόδειξη του «όλα γίνονται».
Ο Ερντογάν, που βγήκε νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, είναι η απόδειξη πως όλα γίνονται. Από φτωχός κουλουρτζής που επιχείρησε καριέρα ποδοσφαιριστή κατέληξε πρόεδρος της Τουρκίας, που διεκδικεί τρίτη θητεία.
Θέλει να είναι σουλτάνος, νιώθει ανίκητος, επιχειρεί να σβήσει από τον Κεμάλ μέχρι τους τωρινούς πολιτικούς του αντιπάλους από τον χάρτη και πουλάει ακόμα και στα συντρίμμια των σεισμών την ελπίδα στον κάθε Τούρκο που έχει άδειο ψυγείο από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, πως μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν.
Εκτός από αυτά, ο Ερντογάν γίνεται συχνά viral –όπως συμβαίνει με τα τραγούδια του στις προεκλογικές συγκεντρώσεις- ενώ είναι επιρρεπής στις… γκάφες. Μία τέτοια στιγμή ήταν όταν επιχείρησε να καβαλήσει ένα άλογο για επικοινωνιακούς λόγους αλλά εκείνο τον πέταξε κάτω!
Τον Μάρτιο του 2019 ο Τούρκος πρόεδρος υπέπεσε σε λεκτικό ολίσθημα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης και είπε: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να γίνουμε αφέντες αυτού του λαού και όχι υπηρέτες του. Ήρθαμε να γίνουμε υπηρέτες και όχι αφέντες». Αμέσως αντιλήφθηκε το λάθος του και έσπευσε να το διορθώσει αλλά η στιγμή πρόλαβε να γίνει viral.
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις


