Την ένταξη 21 ολυμπιονικών στις Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο Παναγιωτόπουλος [εικόνες]
Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η ένταξη των ολυμπιονικών μας στις Ένοπλες Δυνάμεις αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στη χώρα.
Την ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις 21 νέων ολυμπιονικών, με την απονομή ιδιότητας εφέδρων εν ενεργεία αξιωματικών, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καποδίστριας» του υπουργείου.
Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τους ολυμπιονίκες προκειμένου να τους τιμήσει για τα επιτεύγματα που επέτυχαν και χάρισαν υπερηφάνεια, τιμή και συγκίνηση στην ελληνική κοινωνία.
Αναγνώριση της προσφοράς τους
Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η ένταξη των ολυμπιονικών μας στις Ένοπλες Δυνάμεις αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στη χώρα.
Η σχετική ΚΥΑ μεταξύ των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εθνικής Άμυνας υπεγράφη τον Αύγουστο του 2021.
Η διαδικασία ένταξής τους, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο το 2022, βρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, καθόσον αναμένονται οι αποφάσεις των Ανωτάτων Υγειονομικών Επιτροπών, ώστε να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο υπαρχηγός ΓΕΑ, υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης και ο διευθυντής του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), πλοίαρχος Δημήτριος Ανδριόπουλος.
Δείτε εικόνες:
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Υποκλοπές: «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι
- Χαλάνδρι: Για εξηγήσεις κλήθηκε η διευθύντρια που φέρεται να έβαζε μαθητές να σκάβουν χαντάκια για να «σβήσουν» απουσίες


