Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ο γιος του απόστρατου προσπαθούσε με τους αστυνομικούς να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Ο γιος του απόστρατου προσπαθούσε με τους αστυνομικούς να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου

Στο σημείο που είχε σταθμεύσει ο 62χρονος απόστρατος το αυτοκίνητο έφτασε και ο μεγαλύτερος γιος του

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες διάσωσης των δίδυμων παιδιών και του 62χρονου πατέρα τους,  στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης   έρχονται στο φως.

Ο απόστρατος της Αεροπορίας εκτός από τα δίδυμα παιδιά που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει, όταν κλειδώθηκε μαζί τους, σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου έχει ακόμα δυο παιδιά (δυο γιους) μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο.

Όπως φαίνεται, ο ένας από τους δυο γιους του,  ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών αδέρφια του.

Προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου μαζί με τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει και ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με ένα κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο.

Όταν κατάφεραν τελικά να σπάσουν οι αστυνομικοί το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα το παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός και το δεύτερο ο αδελφός τους, σύμφωνα με το makthes.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Ο 62χρονος έλαβε προθεσμία και θα από ληφθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο και σήμερα οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν πότε θα πάρουν εξιτήριο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024