«Γλεντάει» την ΕΠΟ ο Καραπαπάς: «Σήμερα ο τελικός κυπέλλου γίνεται Λαμία ή Αγρίνιο! Αύριο;»
Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του «γλεντάει» την… απίστευτη ΕΠΟ για την οργάνωση της σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.
Η ΕΠΟ συνεχίζει να εκτίθεται με τον τελικό του Κυπέλλου και τη διεξαγωγή του, αφού περίπου 20 μέρες πριν το ματς δεν γνωρίζει που θα γίνει το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.
Η οργάνωση της ομοσπονδίας έχει καταντήσει τουλάχιστον αστεία, αφού είναι ανίκανη να βρει ένα γήπεδο να γίνει ο τελικός.
Από τις… μεγάλες εξαγγελίες για τελικό σε Αγγλία και Αυστραλία, έφαγε «άκυρο» από την Κύπρο, από το Πανθεσσαλικό και από την AEL FC Arena, με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στο τραπέζι ακόμη και τα γήπεδα της Λαμίας και του Παναιτωλικού.
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την φαρσοκωμωδία με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή φυσικά τα σενάρια για διεξαγωγή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε ένα από τα γήπεδα της Λαμίας ή του Παναιτωλικού.
Δείτε το μήνυμα του Καραπαπά στα social media:
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από 16 έως 20 Φεβρουαρίου
- Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα (pic)
- Αίγινα: Παραμένει χωρίς πόσιμο νερό – Με εμφιαλωμένα νερά καλύπτουν τις ανάγκες τους οι κάτοικοι
- Βιάννος: Πήρε προθεσμία για την Τρίτη ο 64χρονος που μαχαίρωσε τον 67χρονο αδερφό του
- Σάρον Στόουν: Κρίση πανικού και δάκρυα στη Βιέννη – «Είμαι ανάπηρη»
- Ανακοίνωση-σοκ από τενίστρια για το τέλος της καριέρας της: «Θέλω να πω ένα… άντε γ@@@@, σε όλους» (pic)

