Σοκ για Σβεντ: Δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο!
Ο Αλεξέι Σβεντ τραυματίστηκε στο κεφάλι , μετά από επίθεση που δέχτηκε από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο της Μόσχας.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ, ο Αλεξέι Σβεντ έπεσε θύμα επίθεσης από χούλιγκαν έξω από εστιατόριο αργά χθες το βράδυ.
Ο Ρώσος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από πτώση και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Ο Σβεντ έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία που ερευνά το περιστατικό, ενώ παράλληλα ο 34χρονος άσος θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του.
Θυμίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ αποκλείστηκε στα ημιτελικά της VTB League με 4-3 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, δεν έφτασε καν στους τελικούς.
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027


