Συνεχίζουν με νίκες Λειψία και Φράιμπουργκ στο κυνήγι της 4άδας
Λειψία και Φράιμπουργκ επικράτησαν των Χόφενχαϊμ εντός (1-0) και Κολωνίας εκτός (1-0) και συνεχίζουν να μάχονται για την 4άδα της Bumdesliga και την έξοδο στο Champions League.
Λειψία και Χόφενχαϊμ ήθελαν και οι δύο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η μια για να μην χάσει την επαφή με τη μάχη της 4άδας ποιου δίνει εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν και η άλλη για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.
Τελικά η κλάση και η ποιότητα είχαν τον πρώτο λόγο. Οι Ταύροι απείλησαν με τους Λάιμερ (10′) και Βέρνερ (14′) για να έρθει ο Νκουκνού να σκοράρει στο 28′ δίνοντας τη νίκη στη Λειψία αφού οι φιλοξενούμενοι ουδέποτε φάνηκαν απειλητικοί, ενώ μάλιστα έχασε και ευκαιρία για το 2-0 με τον Αντρέ Σίλβα στο 75′ να σημαδεύει το δοκάρι.
Στους 29 βαθμούς έμεινε η Χόφενχαϊμ μόλις έναν βαθμό πάνω από την 16η Μπόχουμ και τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λειψία έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται 5η, στο -2 από την 4η Φράιμπουργκ.
Μιας Φράιμπουργκ που όπως συνηθίζει πήρε μια επαγγελματική νίκη με 1-0 με το γκολ του Ντόαν στο 58′ σε μια από τις ελάχιστες καλές φάσεις που έκανε στην αναμέτρηση. Τόσο η Λειψία όσο και η Φράιμπουργκ εκμεταλλεύτηκαν το στραβοπάτημα της Ουνιόν Βερολίνου που έμεινε στο 0-0 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν εντός έδρας.
Πλέον η Ουνιόν βρίσκεται στην 3η θέση με 56 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ και με τη Λειψία στο -2 από αυτές σε μια μάχη όπου τρεις ομάδες τα δίνουν όλα για δύο εισιτήρια Champions League.
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Χαλκιδική: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
- Λουίζ: «Είτε με ένα γκολ, είτε με μία ασίστ θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
- «Είναι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου» – Η γνώμη του Τραμπ για την Μελάνια και η πραγματικότητα


