Σουδάν: Προσγειώθηκε στο Τζιμπουτί το C-27 για την παραλαβή των Ελλήνων
Είχε απογειωθεί νωρίτερα το απόγευμα από το αεροδρόμιο του Ασουάν στην Αίγυπτο
Στο Τζιμπουτί προσγειώθηκε εδώ και λίγη ώρα το μεταφορικό αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να παραλάβει τους Έλληνες που έχουν απεγκλωβιστεί από το Σουδάν.
Το C-27 είχε απογειωθεί νωρίς το απόγευμα από το αεροδρόμιο του Ασουάν στην Αίγυπτο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολεμικό αεροσκάφος με τους Έλληνες θα επιστρέψει στο Ασουάν για ανεφοδιασμό και από εκεί θα ξεκινήσει η πτήση της επιστροφής προς την Ελλάδα.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, πληροφορίες αναφέρουν το C-27 θα προσγειωθεί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα με την ώρα άφιξης να υπολογίζεται αύριο πριν το μεσημέρι.
Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού
Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι «η διαδικασία και οι ενέργειες για τον απεγκλωβισμό συμπατριωτών μας και μελών των οικογενειών τους από τη συγκεκριμένη χώρα συνεχίζονται, πάντοτε σε στενό συντονισμό με τους εταίρους στην ΕΕ και τους συμμάχους μας».
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν απεγκλωβιστεί 28 Έλληνες από το Σουδάν.
- Ραγδαίες εξελίξεις για το εργοστάσιο Βιολάντα: Eυθύνες για τουλάχιστον 7 άτομα
- Serie A: Απειλές θανάτου και τιμωρία ενόψει για τον διαιτητή του ντέρμπι Ιντερ-Γιουβέντους
- Φυλακές Δομοκού: Προθεσμία για απολογία πήρε ο Βούλγαρος βαρυποινίτης – Τι υποστηρίζει για το αιματηρό επεισόδιο
- Παιδιά, η γυναικεία φιλία υπάρχει – Η Σίνθια Ερίβο απαντά στις φήμες περί ερωτικής σχέσης με την Αριάνα Γκράντε
- Αλέξης Τσίπρας: Σχέδιο για την αγροτική πολιτική με υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλία
- Θρασύβουλος Καλαφατάκης: Ποιος ήταν ο κομμουνιστής από τον Πλατανιά – Διηγείται η κόρη του, βίντεο ντοκουμέντο

